Korte film over het beschilderen van baboesjka's door kunstenares Larisa Bilous                                              Contact +31 6 2122 2120 * Voor vragen en opmerkingen over de website, bepaalde artikelen in de webwinkel of aangeboden diensten kunt u ons ook telefonisch bereiken op +31 6 2122 2120                                     
BABOESJKA NEDERLAND NED ENG GER
Tekenfilm poppen

Hier is een voorbeeld van zo'n matrjoschka met de afbeeldingen van Pooh en zijn lieve friendjes. Op de plaatjes kunt u zien,dat elke poppetje van alle kanten beschilderd is. Voor 30 Euro kan ik eentje maken voor uw kind, met de helden van zijn/haar favoriete tekenfilm daarop of iets anders waarop uw kind helemaal gek is (Barbie's, trollen, poezen, puppies, enz.). Zo'n originele en hoogstpersoonlijke speelgoed koopt u zeker niet in de winkel!


Voorkant

Alle materialen gebruikt voor het maken van dit speelgoed zijn natuurlijk (hout, tempera, cellulozelak). De poppetjes kunnen in elkaar gestapeld worden, en het spelen hiermee is goed voor de ontwikkeling van uw kind (het kind moet de moeite nemen om de poppen goed in elkaar te zetten)

Achterkant  Zijkant