Korte film over het beschilderen van baboesjka's door kunstenares Larisa Bilous                                              Contact +31 6 2122 2120 * Voor vragen en opmerkingen over de website, bepaalde artikelen in de webwinkel of aangeboden diensten kunt u ons ook telefonisch bereiken op +31 6 2122 2120                                     
BABOESJKA NEDERLAND NED ENG GER

Door mijn opleiding als decoratief ontwerpster aan de kunstacademie, kan ik mijn ontwerp vaardigheden nog steeds gebruiken voor dat wat ik het liefst doe, namelijk matrjosjka’s beschilderen en ontwerpen.
Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een matrjosjka te voorzien van een (bedrijf)logo.

Hoewel je kan praten over vele mogelijkheden, zoals een set in de bedrijfskleuren, met een bedrijfslogo,of een met tekst, wordt iedere opdracht speciaal in goed overleg gemaakt.

Na een geheel vrijblijvend gesprek,waarin u uw wensen kenbaar maakt, wordt er eerst een schets op papier gezet en prijsopgave gemaakt hoeveel uw bestelling gaat kosten.

Is deze schets naar uw tevredenheid, dan word 1 exemplaar van de set in het ‘echt’ gemaakt zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de uiteindelijke uitkomst.

Natuurlijk zijn de prijzen voor zo een opdracht afhankelijk van de moeilijkheidsgraad daarvan, de grootte van de sets en het aantal sets dat u wenst.

Op de foto's ziet u voorbeelden van logo matrjoschka's en tuimelaars gemaakt voor Ministerie van Defensie.  Zoals u op de voorbeelden ziet, zijn er verschillende variaties van dezelfde kleurstelling (uitgekozen door de opdrachtsgever) en afmetingen van poppetjes mogelijk.