Korte film over het beschilderen van baboesjka's door kunstenares Larisa Bilous                                              Contact +31 6 2122 2120 * Voor vragen en opmerkingen over de website, bepaalde artikelen in de webwinkel of aangeboden diensten kunt u ons ook telefonisch bereiken op +31 6 2122 2120                                     
BABOESJKA NEDERLAND NED ENG GER
 Uit een Matrjosjka workshop haalt u meer dan u denkt !

Eens iets heel anders doen met uw collega’s? De creativiteit van uw team aanwakkeren? Of gewoon samen een paar uur ontspannen? Boek een Matrjosjka workshop. Dat is niet alleen een unieke kennismaking met deze Russische traditie, maar ook een originele creatieve belevenis voor uw collega’s en uzelf.


U kent de Matroesjka vast wel: de traditionele Russische houten pop die bij openen steeds een nieuwe pop blijkt te bevatten. De poppen hebben elk een eigen betekenis en verhaal. Een vorm met treffende overeenkomsten met uw organisatie. Want de symboliek erachter kan slaan op de persoonlijke ontwikkeling of plek binnen de organisatie en zelfs de maatschappij.


Graag vertel ik u meer over de traditie van de Matrjosjka tijdens een workshop, waarbij uw collega’s en u leren om er zelf een te beschilderen. Als enige in Nederland sta ik als gediplomeerd kunstenares en volbloed Russische garant voor een paar boeiende en gezellige uren. Volgens velen die dit al gedaan hebben, een bijzondere ervaring van blijvende waarde. Individueel, maar ook als groep.


De workshop duurt ongeveer vier uur en kan op iedere locatie gehouden worden voor groepen van 7 tot 12 personen. Voor aanvang koopt elke deelnemer een 3, 5, 7 of 10-delige set onbeschilderde poppen, vanaf 6 euro. Voor alle andere materialen wordt gezorgd. Het uurtarief is slechts 40 euro (ex. BTW) voor een groep van 10 personen. 


Verras uw collega’s met een unieke creatieve workshop: u zult ontdekken dat u meer haalt uit uw organisatie, uw team, uw collega’s én uzelf.

Ik wacht uw reactie met belangstelling af.