Korte film over het beschilderen van baboesjka's door kunstenares Larisa Bilous                                              Contact +31 6 2122 2120 * Voor vragen en opmerkingen over de website, bepaalde artikelen in de webwinkel of aangeboden diensten kunt u ons ook telefonisch bereiken op +31 6 2122 2120                                     
BABOESJKA NEDERLAND NED ENG GERWanneer u van plan bent om een Russische dag of thema feest te organiseren, dan kan Baboesjka Nederland u hierbij van dienst zijn.

U kunt dan aan denken aan de tafel aankleding, Russische muziek (CD’s),originele Russische posters voor aan de wand, of een lezing over de geschiedenis van de Russische Matrosjka’s, dit kan eventueel ook nog uitgebreid worden met een demonstratie in het beschilderen van de Matrosjka’s.

 

Al verschillende keren hebben wij dit gedaan in diverse bejaardenhuizen en restaurants in Nederland.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een combinatie van demonstratie, lezing en verkoop te organiseren, zodat uw gasten een idee van dit aspect van Russische cultuur kunnen krijgen. 

Wenst u echter alleen gebruik te maken van bijvoorbeeld alleen de posters, of grote Matrosjka’s sets, dan is een eventuele huur ook te bespreken.